cadeaubon

 

Zoek je nog een origineel cadeau voor een echte (moes)tuinier? Je weet echter niet welke planten hij/zij al heeft of waar ze interesse in hebben, dan is een cadeaubon een leuk geschenk. De bon is bovendien een jaar geldig. Zo kan de ontvanger hem gebruiken wanneer het hem of haar uitkomt. Geen onnodige aankopen dus, maar enkel planten die hij/zij echt wil hebben.

Wat kan je ermee kopen?
De bon is geldig op al onze producten. Je kan hem inruilen voor zowel planten, pootgoed als oogst. De cadeaubon wordt digitaal doorgestuurd. Je kan hem vervolgens zelf afdrukken op een mooi papier. De ontvanger kan dan zijn bon inwisselen op de kwekerij, op één van onze markten of via de webshop.

Voorwaarden:

  • CadeaubonDeze bon is inwisselbaar op de kwekerij, op de markt en via de webshop. Om de bon in te wisselen via de webshop gelieve de unieke code in te geven bij 'VOUCHER'. De code wordt geactiveerd door op de 'VOUCHER'-knop te klikken.
  • Deze bon is 1 jaar geldig na opmaak. De startdatum staat vermeld op de bon.
  • Deze bon is niet inwisselbaar voor geld, gelieve het volledige bedrag van de bon te benutten.
  • Verschillende bonnen kunnen niet gecombineerd worden.
  • De bon is enkel digitaal beschikbaar. Uiteraard kan je hem wel zelf afdrukken. Ook een papieren versie wordt aanvaard.

 

Er zijn cadeaubonnen beschikbaar van €10 - €20 - €25 - €50 - €75 - €100 - €150 - €200

€10.00